Gratis ebook!


De wereld veranderen

door trouw te blijven aan jezelf

Wil jij graag weten hoe jij vanuit jezelf de verandering kunt creëeren op deze wereld?

In dit eBook bespreek ik 4 belangrijke punten die je gaan helpen om dagelijks stevig in je schoenen te staan en uit te stralen dat jij de verandering kunt zijn op de wereld.

In het kort leg ik uit dat er een sterk collectief ontstaat als iedereen aan zichzelf gaat werken en gaat voelen dat bewustwording noodzakelijk is geworden.

Hoe de wereld verbeteren?
''Wil je de wereld veranderen: dan begint dat altijd bij jezelf. Een onevenwichtige persoonlijkheid straalt onevenwichtige energie uit en voert taken onevenwichtig uit.


Een evenwichtige en frisse persoonlijkheid straalt juist hele evenwichtige energie uit en is er daadwerkelijk toe in staat om iets te veranderen. Dat ben je niet alleen verplicht naar jezelf, maar eigenlijk ook naar alles wat op deze magische wereld rondwandelt.''

Wat anderen van mijn ebook vinden..

Gedownload! En na het lezen van 3 pagina's al enthousiast! Wat mooi om het klimaat en de natuur op deze manier te verbinden aan de eigen natuur van de mens! #iloveit!
Review ebook
Marike | Liemburg Paard & Kracht
Wat een mooie soort energie gloeit er van de pagina's af, zo recht vanuit het hart geschreven met zoveel bekommernis om de wereld en zo'n gedrevenheid om het beter te maken, hoe klein ook. In de waan van de dag met al dat onnozele geneuzel zou je al te gemakkelijk vergeten wat je impact kan zijn, maar Jelrik's verhaal vind ik bemoedigend, het moedigt mij aan om me bewuster te zijn van al die kleine dingen die ik kan doen, en om vooral ook in mijn omgeving zaadjes te planten.
Reviews over mijn ebook
Pien
Quotes David Attenborough

David Attenborough

''Het gaat niet alleen over het redden van onze planeet, maar ook over het redden van onszelf''

Ontdek hoe jij vanuit de basis belangrijk

kunt zijn voor de verandering op de langere termijn

Download hier mijn gratis eBook! ;)
Hoe de wereld verbeteren?